close

YOOtoppanel

otseminar  
Onze eerstvolgende seminars:

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 6 maart, Baptistengemeente Sneek

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 20 maart, evangeliegemeente Soest
ntseminar

Top Panel
woensdag, 25 mei 2022
 E-mailadres

Het Oude Testament in Vogelvlucht

keys_ligEEN REIS DOOR
4000 JAAR
GESCHIEDENIS
IN ÉÉN

ONVERGETELIJKE DAG!

In zes uren vol actie neemt u bijbelse feiten, namen, plaatsen en personen in u op. Haast spelenderwijs leert u hoofdlijnen en achtergronden van het Oude Testament kennen … èn u onthoudt ze!

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat het Oude Testament te maken heeft met uw leven en uw werk? Wat u aanmoet met een boek als Leviticus? Of hoe u al die Assyriërs, Babyloniërs, Filistijnen en Egyptenaren uit elkaar houdt? En wat de profeet Nahum u te zeggen heeft?

Het Oude Testament in Vogelvlucht biedt de mogelijkheid om in één dag een flitsende reis door het Oude Testament te maken. Het Oude Testament in Vogelvlucht is een gebeurtenis vol actie, ernst en humor.
Als deelnemer aan een In Vogelvlucht seminar hoort u niet alleen toe, maar doet u ook zelf mee… en u leert spelenderwijs méér dan u verwacht had!

  • U ontdekt hoe het Oude Testament is opgebouwd en hoe de verschillende boeken met elkaar samenhangen.
  • U reist in het voetspoor van de aartsvaders door de wereld van het Oude Testament.
  • Na afloop kunt u gegarandeerd de hele historische hoofdlijn van het Oude Testament navertellen in 77 makkelijk te onthouden sleutelwoorden - in minder dan drie minuten!
  • U leert lessen uit het Oude Testament die uw leven blijvend veranderen. Lessen die u enthousiast maken voor de Bijbel en u helpen groeien in uw geloof.

GA MEE OP REIS DOOR HET OUDE TESTAMENT!

otseminar