close

YOOtoppanel

otseminar  
Onze eerstvolgende seminars:

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 6 maart, Baptistengemeente Sneek

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 20 maart, evangeliegemeente Soest
ntseminar

Top Panel
woensdag, 25 mei 2022

Over ons

Hans WulffraatDrs. Hans Wulffraat ThM - Seminar leider

 

Als stichter werkt Hans (1974, sociale geografie VU; 1999, Master of Divinity, Tyndale Seminary, Badhoevedorp; 2007 Research Master of Arts in Reformation Theology, VU Amsterdam) sinds 1993 vanuit Impact om (jonge) gemeenten te ondersteunen door middel van toerusting, training en pastoraat. Inmiddels heeft hij ruim tweehonderd seminars, cursussen en trainingen gegeven.

Hans heeft 18 jaar gewerkt in het middelbaar onderwijs. Daarnaast heeft hij in de afgelopen 30 jaar een leidinggevende taak in enkele groeiende gemeenten vervuld en veelvuldig gepreekt in Nederland en België. Na tien jaar als jeugdpredikant en mentor in de Nederlandstalige afdeling van de Chinese Evangelical Mission in Europe, is hij sinds maart 2007 predikant in de tweetalige Chinese Evangelische Kerk “Geloof, hoop en liefde” in Den Haag-Ypenburg (www.geloof-hoop-liefde.nl ).

Zijn hart ligt bij bijbelonderwijs en discipelschapstraining. In combinatie met deze activiteiten werkt hij als docent aan de Christelijke Hogeschool Ede.

View Hans Wulffraat's LinkedIn profileView Hans Wulffraat's profile

Follow Hanswulf on Twitter

Het werk van stichting Impact wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door giften. Draagt u dit werk een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Stort dan aub uw bijdrage op NL29 RABO 0106 6534 58. Bij voorbaat onze hartelijke dank!