close

YOOtoppanel

otseminar  
Onze eerstvolgende seminars:

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 6 maart, Baptistengemeente Sneek

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 20 maart, evangeliegemeente Soest
ntseminar

Top Panel
zaterdag, 04 juli 2020

Menu

Over ons

Hans WulffraatDrs. Hans Wulffraat ThM - Seminar leider

 

Als stichter werkt Hans (1974, sociale geografie VU; 1999, Master of Divinity, Tyndale Seminary, Badhoevedorp; 2007 Research Master of Arts in Reformation Theology, VU Amsterdam) sinds 1993 vanuit Impact om (jonge) gemeenten te ondersteunen door middel van toerusting, training en pastoraat. Inmiddels heeft hij ruim tweehonderd seminars, cursussen en trainingen gegeven.

Hans heeft 18 jaar gewerkt in het middelbaar onderwijs. Daarnaast heeft hij in de afgelopen 30 jaar een leidinggevende taak in enkele groeiende gemeenten vervuld en veelvuldig gepreekt in Nederland en België. Na tien jaar als jeugdpredikant en mentor in de Nederlandstalige afdeling van de Chinese Evangelical Mission in Europe, is hij sinds maart 2007 predikant in de tweetalige Chinese Evangelische Kerk “Geloof, hoop en liefde” in Den Haag-Ypenburg (www.geloof-hoop-liefde.nl ).

Zijn hart ligt bij bijbelonderwijs en discipelschapstraining. In combinatie met deze activiteiten werkt hij als docent aan de Christelijke Hogeschool Ede.

View Hans Wulffraat's LinkedIn profileView Hans Wulffraat's profile

Follow Hanswulf on Twitter


Jaco-pasfoto-versie-2008 Jaco Oversluizen - Seminar leider

Jaco heeft 14 jaar ervaring met jongerenwerk in verschillende kerkelijke denominaties. Deed ervaring op als medewerker kinder- en jongerenevangelisatie in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, en als leider van jongerenkampen binnen de Gereformeerde Gemeenten. Was actief in evangelisatie op houseparty’s en onder asielzoekers.

Sinds 2002 is Jaco naast zijn studie vooral actief geweest als jeugdoudste binnen de baptistengemeente Veenendaal, en als lid van het landelijk platform doelgericht jongerenwerk. Hij spreekt geregeld op jeugdwerkconferenties en in diverse gemeenten door het hele land. Zijn hart ligt primair bij de toerusting van jongeren om hun taak als getuige van Jezus Christus in deze samenleving vorm te geven.

Sinds 2013 is Jaco voorganger in de Baptistengemeente Het Baken te Eindhoven.

 

Wim Evers - Seminar leider

Wim Evers, op 4 juni 2016 65 jaar geworden en 2 jaar geleden feitelijk gestopt met (betaald) werken. Ik ben in 1980 getrouwd met Henny en wij hebben twee prachtige dochters van 34 en 32 jaar oud.

Ik hou van een goed gesprek, gezelligheid, lekker eten en een glas goede wijn. Daarnaast van vogels en (met name klassieke) muziek. Ik word enthousiast bij de gedachte aan de hemel en dat ik daar Christus zal zien en Hem gelijk zal zijn. Eén van mijn favoriete Bijbelgedeelten is 1 Joh. 3:1-3. De mooiste dag in mijn leven (naast onze trouwdag en de geboorte van onze kinderen) was in 1973 toen ik God gevraagd heb in mijn leven te komen. Dat is het begin van een bijzondere reis geworden.

De laatste 20 jaar ben ik als eigen ondernemer werkzaam geweest als consultant in telecommunicatie en ben sinds twee jaar niet meer voor mijn bedrijf werkzaam. Samen met Hans Wulffraat hebben we in het verleden stichting Impact opgericht, met het doel dat Hans zich volledig zou kunnen wijden aan zijn taken in Gods Koninkrijk.

Naast het voorzitter zijn van stichting impact ben ik ook nog actief voor Stichting Apollos, geef ik les op enkele locaties voor de ETS (Evangelische Toerusting School), geef ik af en toe een zelf ontwikkelde cursus, ga ik regelmatig voor in Evangelische gemeenten en ben ik actief betrokken bij zending.

John Boekhout - Seminar leider

John Boekhout is seminar leider bij stichting Impact en heeft het boek "Verantwoord Bijbelgebruik" geschreven wat de basis vormt van de gelijknamige cursus.

In 2015 zijn zowel ons bestuur als onze activiteiten uitgebreid. Wij bouwen aan een groter team van cursus- en seminarleiders.

Het werk van stichting Impact wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door giften. Draagt u dit werk een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Stort dan aub uw bijdrage op NL29 RABO 0106 6534 58. Bij voorbaat onze hartelijke dank!