close

YOOtoppanel

otseminar  
Onze eerstvolgende seminars:

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 6 maart, Baptistengemeente Sneek

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht, 20 maart, evangeliegemeente Soest
ntseminar

Top Panel
woensdag, 25 mei 2022
Seminars
 E-mailadres

Het Oude Testament in Vogelvlucht

keys_ligEEN REIS DOOR
4000 JAAR
GESCHIEDENIS
IN ÉÉN

ONVERGETELIJKE DAG!

In zes uren vol actie neemt u bijbelse feiten, namen, plaatsen en personen in u op. Haast spelenderwijs leert u hoofdlijnen en achtergronden van het Oude Testament kennen … èn u onthoudt ze!

Nieuwsgierig naar Het Oude Testament in Vogelvlucht?
 
 E-mailadres

Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht

back_key

EEN WERELD
VAN INZICHT
IN ÉÉN

ONVERGETELIJKE DAG!

De Bijbel is een fantastisch boek. Na jaren van intensieve studie kun je er nog dagelijks nieuwe dingen in vinden. Veel christenen kennen dat rijke Boek van God maar bij kleine brokjes. Zij missen het grote beeld dat die kleine stukjes nog meer perspectief geeft. Daarom is het seminar Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht een prachtig hulpmiddel.

Met het Nieuwe Testament in Vogelvlucht maakt u in één dag een flitsende, actieve reis door het Nieuwe Testament en de vierhonderd stille jaren daarvoor. In de voetsporen van Christus en de apostelen reist u door Israël en het Romeinse rijk, langs wereldsteden en jonge gemeentes.

Nieuwsgierig naar Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht?
 
 E-mailadres

Verantwoord Bijbelgebruik

Droge_grond De Bijbel is het Woord van God. Wij verlangen naar God … en naar zijn Woord. En toch kan dat Woord zó ver weg lijken. Het Boek, Gods boodschap voor ons, kan soms zó gesloten blijven. Of er komen vooral oude en bekende dingen te voorschijn. "Gods beek is vol water", maar onze beker bevat maar een bodempje. Het kan anders. Het moet anders.

Wilt u meer uit Gods Woord leren en bent u bereid daar moeite voor te doen? Wilt u als gemeente met uw kringleiders aan de slag om op kringavonden de Bijbel ècht open te laten gaan? Dan is deze intensieve doe-cursus voor u!

Meer weten over Verantwoord Bijbelgebruik?